Like us on Facebook

banner image

PageNavi Results No.

banner image

Football Manager 2020 Touch Apk İndir Download – FM20 Touch Apk Ücretsiz

 


  LİNK ALTTA - LİNK ALTTA LİNK ALTTA                                                              

Football Manager 2020 Touch, dünyanın en iyi futbol kulüplerini yönetme deneyimini yaşamanın daha hızlı yoludur.

İçgüdüsel ve ilgi çekici olan Football Manager 2020 Touch, PC oyununun tüm heyecanını size basitleştirilmiş ve erişilebilir bir formatta sunarak istediğiniz yerde, ister günlük iş-ev yolculuğunuz sırasında isterseniz de hak ettiğiniz dinlenme seansınızda oyunun zirvesine giden yolu planlamanıza olanak tanır.

Rolünüz kolaylaştırılmış olabilir, ancak kulüp seçiminiz 51 ülke ve 116 lig arasından kesinlikle kolay olmayacak. Daha düşük bir lig mücadelesine mi atılacaksınız yoksa doğrudan başarıya alışkın bir kulübü mü seçeceksiniz?

Dünyanın en iyi oyuncuları tam anlamıyla elinizde. Teklifleri ve tanınmış serbest oyuncuları mı arayacağınız yoksa geleceğe yönelik olarak genç yetenekleri transfer etmek için piyasadaki en kapsamlı veri tabanından mı faydalanacağınız tamamen size kalmış.

Önceden belirlenmiş taktik stillerini kullanarak doğru diziliş ve kendi oyun stilinize göre zahmetsizce bir takım oluşturun.

Siz arkanıza yaslanıp taktiksel vizyonunuzun çok beğenilen 3D maç motorumuzda hayata geçirilmesini izlerken ufak detayları asistanınıza bırakın ve medya gösterisini atlayın.

Yurtiçinde ve ötesinde zafere giden yolda sezonları hızlıca oynamanıza izin veren "Hızlı Sonuç" özelliğiyle maç günleri bile hızlandırılabilir.

Ayrıca FM20 Touch'ta, sizi doğrudan zorlu bir küme düşme mücadelesinin veya takımda bir sakatlanma krizinin ortasına bırakan bir dizi benzersiz menajerlik sıkıntısı bulunur. Her ortamda yeteneğinizi kanıtlamak için gerekli özelliklere sahip misiniz?

Hiçbir oyun dünyanın en iyi kulüplerine menajerlik yapma rüyasına bu kadar çok yaklaşamaz ve yeni özellikler FM20 Touch'ı yeni seviyelere taşıyor. Her karar önemlidir.

FM20 Touch'taki yeni özellikler arasında şunlar bulunur:

GELİŞTİRME MERKEZİ
Yeni, çok kapsamlı merkezde genç takıma yönelik faaliyetlerinizin kontrolünü tamamen elinize alın. Genç yıldızlarınızı kulübe vardıkları ilk andan itibaren ilk 11'e hazır olana kadar altyapıda geliştirin.

KULÜP VİZYONU
Bir kültür geliştirin, gündemdeki hedefleri gerçekleştirmek için yönetim kuruluyla çalışın ve gelecek sezonlarda ilerleme göstermek üzere kulübünüz için bir yol planlayın. Kulüp vizyonu yönetim kurulunun çok daha ötesine gider; siz kulübünüzün kimliğini güçlendirmeye ve çok yıllı hedeflere ulaşmaya çalışırken transferlere, oyun tarzına ve rekabet beklentilerine etki edebilir.

GRAFİKLE İLGİLİ GELİŞTİRMELER
Yeniden tasarlanan oyuncu ve menajer modelleri, geliştirilmiş ışıklandırma ve yenilenmiş saha görselleri şimdiye kadarki en gerçekçi ve en iyi görünümlü maç deneyimini oluşturmak için bir araya geliyor.


Gizlilik Politikası: https://www.sega.co.uk/Customer_Privacy_Policy-Turkish
EULA: https://www.sega.co.uk/fm20_eula_tr

© Sports Interactive Limited 2019. SEGA Publishing Europe Limited tarafından yayınlanmıştır. Sports Interactive Limited tarafından geliştirilmiştir. SEGA ve SEGA logosu, SEGA Holdings Co., Ltd. veya bağlı kuruluşlarının tescilli ticari markaları veya ticari markalarıdır. SEGA, ABD Patent ve Marka Ofisi'nde kayıtlıdır. Football Manager, Football Manager logosu, Sports Interactive ve Sports Interactive logosu, Sports Interactive Limited'ın tescilli ticari markaları veya ticari markalarıdır. Tüm hakları saklıdır. Tüm diğer şirket adları, marka adları ve logolar, ilgili sahiplerinin mülkiyetindedir.


Football Manager 2020 Touch Apk İndir – FM20 Touch Apk Ücretsiz, SEGA tarafından geliştirilen Football Manager oyununun pc versiyonunun mobil cihazlar için uyarlanmış halidir. Fm20 Touch sürümde normal Fm20 ye göre daha çok takım ve özellik mevcuttur. Bilgisayardaki FM20 nin mobile uyarlanmış bu halini rahat bir şekilde oynayabilmeniz geniş ekranlı bir telefon veya güçlü bir tablete ihtiyacınız var.

Oyunun cihazınıza çalışmadığını görmek için öncelikle apk dosyasını indirerek yükleyin. Oyunu açtığınızda eğer oyun birden kapanıyor veya durduruldu hatası veriyorsa oynayabilirsiniz. Ama uzun bir hata mesajı geliyorsa oynayamazsınız. Ona göre obb dosyasını indirin.

Oyunu ilk açtığınızda rusça olarak açılmaktadır. Resimdeki yere tıklayarak dil seçimi yapabilirsiniz. Türkçeyi seçtikten sonra oyunu kaydeterek kapatıp açmanız gerekiyor.

Kurulum : Data dosyasını Android/Data içerisine atınız.


İndir :  http://bc.vc/zwBWPrF

Download : http://bc.vc/zwBWPrF

Football Manager 2020 Touch Apk İndir Download – FM20 Touch Apk Ücretsiz Football Manager 2020 Touch Apk İndir Download – FM20 Touch Apk Ücretsiz Reviewed by Yasin Türköz on Pazartesi, Aralık 28, 2020 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.