Like us on Facebook

banner image

PageNavi Results No.

banner image

Football Manager 2021 Touch Ücretsiz İndir - Full APK Download

 

          LİNK ALTTA - LİNK ALTTA LİNK ALTTA      

Dünyaca ünlü Football Manager ailesinin bir üyesi olan Football Manager 2021 Touch, dünyanın en iyi futbol kulüplerini yönetme deneyimini yaşamanın daha hızlı yoludur.


Rolünüz kolaylaştırılmış olabilir, ancak dünyanın en büyük futbol ülkeleri arasından 52 ülkeye ait 117 lig ile kulüp seçiminiz kesinlikle kolay olmayacak. Ülkenizde başarıya koşmak mı, yoksa yurtdışında maceraya atılmak mı?

Taktiksel ön ayarlar sizi başarıya hazırlar ve futbol dünyasındaki en popüler dizilişleri içerir. Ayrıca, daha fazla kontrol ve kişiselleştirme amacıyla bireysel tarzınızla ve tercihlerinizle imzanızı atmak için özel bir ayar mevcuttur.

Maç günlerinde taç çizgisinden aksiyonun keyfini çıkarabilir veya sonuçlarınızı simüle ederek doğrudan maç sonuna atlayabilirsiniz. Sezonları hızlıca oynamak, zamanınızı yıldız oyuncuları almak ve keşfedilmeyi bekleyen binlerce genç yeteneği ortaya çıkarmak için veritabanınızı gözlemlemeye harcamanızı sağlar.

Mücadele Modu, çeşitli hazır denemeler ve senaryolarda oynama imkanı sunar. Sezonu yenilmeden bitirmeyi, sakatlanma kriziyle başa çıkmayı veya ihtimallerle savaşmayı ve son birkaç maçta küme düşmemeyi hedefleyin.

Hiçbir oyun dünyanın en iyi kulüplerine menajerlik yapma hayaline bu kadar çok yaklaşamaz. Yeni özellikler FM21 Touch'ı yeni seviyelere taşıyor.

BU SEZONDAKİ YENİLİKLER
Maç Günü Büyüsü
Maç günleri, daha önce FM21 Touch'ta hiç görmediğiniz kadar iyi. Grafik iyileştirmeleri ve yeniden tasarlanan görünüm, aksiyonu daha canlı yaşamanıza ve Yardımcınızdan daha faydalı bilgiler almanıza olanak tanıyor. Touch serisinde ilk kez Talimatları kullanarak maçlar sırasında futbolcularınızla iletişim kurabileceksiniz. Böylece derdinizi tam anlamıyla anlatabilirsiniz.

Verilerle Seviye Atlayın
Takımınızın güçlü yönlerine dair ve rakibinizin zayıf yönlerinden nasıl faydalanacağınız konusunda daha fazla bilgi edinin. Maçlar sırasında yeni istatistikler ve net veri görselleştirmesinden faydalanarak performans seviyelerinin yükseltilmesine yardımcı olun. Ayrıca, Takım Raporları, yeni öğeler ve rakiplerinize kıyasla tam olarak nasıl bir performans gösterdiğinizi ortaya koyan sezon sonu özetlerinde daha fazla analize ulaşabilirsiniz.

Zaferinizin Tadını Çıkarın
Mirasınızı sağlamlaştırmaya çalışırken başarı çok daha zevkli gelecek, kupa kutlamaları daha önemli olacak ve iyi giden durumlar, en büyük başarılarınız ve geliştirilmesi gereken alanlara dair daha fazla analize ulaşacaksınız.

Bugüne Kadarki En İyi Görünümlü Maç Motoru
Geliştirilmiş animasyonlar, iyileştirilmiş bir aydınlatma sistemi ve ilave stadyum unsurları bir araya gelerek bugüne kadarki en gerçekçi maç aksiyonunu sunuyor.

Privacy Policy: https://www.sega.com/FM_Privacy_Policy_EN
EULA: https://www.sega.co.uk/fm21_eula_en

© Sports Interactive Limited 2020. SEGA Publishing Europe Limited tarafından yayınlanmıştır. Sports Interactive Limited tarafından geliştirilmiştir. SEGA ve SEGA logosu, SEGA Holdings Co., Ltd. veya bağlı kuruluşlarının tescilli ticari markaları veya ticari markalarıdır. SEGA, ABD Patent ve Marka Ofisi'nde kayıtlıdır. Football Manager, Football Manager logosu, Sports Interactive ve Sports Interactive logosu, Sports Interactive Limited'ın tescilli ticari markaları veya ticari markalarıdır. Tüm hakları saklıdır. Tüm diğer şirket adları, marka adları ve logolar, ilgili sahiplerinin mülkiyetindedir.


Link : http://bc.vc/YhwI0z4

Download : http://bc.vc/YhwI0z4

Football Manager 2021 Touch Ücretsiz İndir - Full APK Download Football Manager 2021 Touch Ücretsiz İndir - Full APK Download Reviewed by Yasin Türköz on Pazartesi, Aralık 28, 2020 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.